Select Page

Kan du kort gå gjennom historien din – hvordan du startet? Hvordan kom du dit du er i dag?

For 22 år siden forlot jeg et stipendiat i prostatasykdom i Australia for en sjef for urologi i Berkeley, California. Livet mitt kunne ikke være lenger fra de nye planene. Etter år med å ha viet meg til kirurgisk behandling av erektil dysfunksjon, finner jeg meg selv å drive det største treningsprogrammet i verden for plassering av penisimplantater: Vi har trent over 600 kirurger fra hele verden. I løpet av de siste 10 årene har vår praksis konsekvent plassert flere penisimplantater / år enn noen annen person (hittil har ingen land slått oss)! Viktigst, PeritoUrology har bidratt til å introdusere det minimalt invasive penisimplantatet. Denne patenterte prosedyren har omdirigert paradigmet for protesekirurgi, og endret en 2 timers operasjon full av potensielle komplikasjoner til en 15-minutters prosedyre som kan utføres under lokalbedøvelse med stor sikkerhet og effekt.

Vi blir alltid bombet hvor stor er det for deg å forfølge lidenskapen din?

Jeg er både beæret og velsignet over å ha et støtteteam uten sidestykke fra noen kjente institusjoner. De fleste av kontorpersonalet vårt har vært hos oss i 22 år, og de kjenner og forstår menns helseproblemer bedre enn de fleste av mine jevnaldrende. Våre operasjonsteam (pre-op, intra-op og post-op care) på Coral Gables Hospital slutter aldri å overraske traineene mine så vel som pasientene mine. De elsker virkelig det de gjør. Partnerskapene mine har gitt meg privilegiet å ha min egen stipendiat slik at vi kan fortsette å arbeide med data innen det stadig voksende feltet for menns helse. Disse partnerskapene har også gitt meg en programdirektør for våre opplæringsprogrammer som gjør Miami til et overraskende akademisk mål.

Lese  PSA for prostata-screening påvirket ikke av endringer i retningslinjene for screening

Fortell oss om din praksis?

PeritoUrology er den typen praksis der en mannlig pasient kan være "en og ferdig". Menn og kvinner for den saks skyld, liker ikke å bli sendt fra avtale til avtale. På PeritoUrology prøver vi å identifisere patologien og komme opp med en rekke alternativer for pasienten samme dag. For de som lider av herjet med prostatakreft og tilhørende behandlinger, kan denne prosessen ta to besøk, men vårt mål for pasientene er å få dem diagnostisert, behandlet og rehabilitert så raskt vi kan. Tiden er uvurderlig, og vi setter pris på det i PeritoUrology.

Så hva er neste store planer?

Jeg gleder meg faktisk til å senke tempoet da det nye tilskuddet hos PeritoUrology, en stipendiatutdannet urolog ved navn Dr.Matthew Brennan, ytterligere forsterker protesedivisjonen vår med større dedikasjon til behandling av mannlig inkontinens så vel som erektil dysfunksjon. Jeg vil fortsette å fokusere på penisimplantater med større vekt på undervisning.